Pompe Funebre Pitesti

Servicii funerare complete

Magazine Dinastia Lux

Servicii funerare complete

Firma noastra de pompe funebre va ofera spre inchiriere capace frigorifce pentru folosinta la domiciliu. Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata pe o perioada mai lunga - in conditii perfecte de igiena si estetica. Se pot folosi si in momentele in care in incinta este foarte cald (perioada de vara) sau zona este lipsita de o sursa de ventilatie.

Oferim si servicii de toaletizare: spalare si imbalsamare.

Noi existam pentru a va face momentele dificile ale trecerii in nemurire a persoanei dragi, in clipe ceva mai usoare, prin detasarea dumneavoastra de grijile legate de toate demersurile ce trebuiesc indeplinite cu astfel de prilejuri. Puteti fi astfel, si-n aceste ultime clipe, alaturi de cei iubiti. Nu mai trebuie sa alergati din usa in usa dupa documentele necesare ori pentru programarea slujbei de inmormantare si a praznicului, nici prin zeci de magazine in cautarea obiectelor ce se folosesc in asemenea ocazii triste ori dupa mijloacele de transport necesare. De asemenea, puteti fi siguri ca, prin noi, faptul ca totul va decurge dupa toate regulile si ca nu va ramane absolut nimic neindeplinit este garantat. Dumneavoastra nu va ramane decat sa ne contactati. De restul, ne ocupam noi!

 

Transport funerar international

Trasporturi funerale Internationale

transport funerarPrin profesionalismul si experienta dobandite, suntem capabili sa organizam un transport funerar, in cazul in care aveti nevoie, dispunind in mod permanent de un parc de auto funebre de ultima generatie iar acolo unde sunt este nevoie putem organiza un transport combinat ( auto + avion ) suntem in masura sa facem acest lucru cu plecare sau sosire de pe majoritatea aeroporturilor din Italia si Romania...

detalii...