Pompe Funebre Pitesti

Servicii funerare complete

Magazine Dinastia Lux

Transport funerar sau mortuar

Servicii de transport mortuar

Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

Trasporturi funerale Internationale

Prin profesionalismul si experienta dobandite, suntem capabili sa organizam un transport funerar, in cazul in care aveti nevoie, dispunind in mod permanent de un parc de auto funebre de ultima generatie iar acolo unde sunt este nevoie putem organiza un transport combinat ( auto + avion ) suntem in masura sa facem acest lucru cu plecare sau sosire de pe majoritatea aeroporturilor din Italia si Romania.
Nu trebuie sa va procupati cu ce veti transporta decedatul de la aeroprtul de sosire si pana la locul de inmormantare. Daca dumeavostra doriti noi suntem in grad de a va pune la dispozitie un dric care va transporta decedatul dela aeroportul de sosire la locul indicat de dumneavoastra organiza.
Suntem in masura sa organizam in maxim 24-48 ore orice transport funebru auto din Italia sau Romania catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Russia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala ( orice tara) , Canada, SUA, America Latina, Australia.


Trasporturi funerale via Avion

In momentul in care este nevoie de organizarea transportul unei persoane decedate catre orice destinatie in lume, experienta si logistica de care dispunem da posibilitatea de a organiza acest lucru, cu un inalt profesionalism si la preturi competitive. Dispunem de toata logistica necesara pentru a trimite si ridica de pe orice aeroport, o persoana decedata, pentru care trebuie facuta o expatriere sau o repatriere, indiferent de tara de provenienta sau de destinatie.
Nu trebuie sa va procupati cu ce veti transporta decedatul de la aeroprtul de sosire si pana la locul de inmormantare. Daca dumeavostra doriti noi suntem in grad de a va pune la dispozitie o auttofunebre care va transporta decedatul dela aeroportul de sosire la locul indicat de dumneavoastra organiza. Suntem in masura sa organizam in maxim 24 ore orice transport funebru auto Din Italia sau Romania catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Russia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala (orice tara), Canada, SUA, America Latina, Australia.